torsdag 10 september 2009

Det kom ett mejl...

"Kära E-postkonto User,

Denna post är att anmäla alla användare att platsen kommer att genomgå uppgradera om ett par dagar nu.

Därför, som en användare av vår sajt måste du skicka oss din e-post kontoinformation för att vi ska erkänna konto aktivitet Vidare informeras om att vi kommer att ta bort all e-postkonto som inte aktivt för att skapa mer utrymme för nya användare.

Därför är du råd att skicka oss dina mail konto som begärs nedan för att webben hjälpcentral för verklig kontroll så snart du logga in i din webbläsares försöka logga ut för korrekt på ditt konto och underlåtenhet att göra detta kommer att leda till att ditt konto har delegerad från våra användare listan.

* Redovisa Registreringen Användarnamn :.........
* Redovisa Registreringen Lösenord :..............
* Redovisa Registreringen Webbsida ....................

Varning Kod: XE2EZGKBMZYK

Alla användare har råd att slutföra den här uppdateringen.

Hjälp Desk.Important:
Tipsa Kontoverifiering Exercrise! ! "

Det var när jag läste:

....underlåtenhet att göra detta kommer att leda till att ditt konto har delegerad från våra användare listan....
som jag kände att ja!ja!ja!... jag lämnar ut alla mina användaruppgifter på nätet! Nej, självklart inte. Detta är ett falskt brev för att komma över privatpersoners inloggningsuppgifter.

Ett seriöst företag skulle åtminstone bemöda sig i att få till svenskan rätt och för det andra har jag aldrig varit med om att jag måste lämna ut mina uppgifter för att e-postkontot ska uppgraderas. I så fall får man installera om det på nytt. Så se upp för falskmejl av denna kaliber!
Gadgeten innehöll ett fel