måndag 7 juli 2008

Because the night...

belongs to lovers. Aldrig har jag upplevt den hiten så bra som under Springsteens andra konsert på Ullevi. Hans supergitarrist Nils Lofgren fick äntligen visa sin solotalang. Eller som han sa till Göteborgs- Posten: " Plötsligt tittar Bruce på dig och du inser att du skall spela ett solo du inte spelat på hundra konserter och det kanske dröjer hundra tillfällen innan det är dags igen. Men det är fantastiskt för det gör att vi alltid är på tårna och utvecklas."
I lördags kom det tillfället. http://www.youtube.com/watch?v=JaFvztxP39c

Maaagiskt!!!

Två dagar på Ullevi tillsammans med Bruce och 50 000 andra hängivna fans. Ljumma kvällsvindar och humöret på topp. Det var helt fantastiskt. Jag är så glad att jag verkligen fixade biljetter till båda konserterna. Visst hade jag ont i fötterna efter allt köande, men det var det värt. Han ÄR fantastisk! Jag inser att jag är ett fan på riktigt när jag föll i Stockholms-Erikas armar efter konserten. Båda tjöt vi: Guuud så bra!
Lite filmning blev det också. Men betoning på lite. Johanna, min filmkollega, tog varje tillfälle i akt att köa för att få kom in i främsta hagen. Hon har ju bara sett honom sex gånger i år, så det är ju alldeles förståeligt.