lördag 19 mars 2011

Webcoast i Göteborg hela helgen

I går drog webcoast i gång med räkmacka och ett glas vitt på Lindholmen Science Park i Göteborg. Runt 200 nätnördar med kärlek till webben bygger tillsammans konferensen i två dagar. I går kväll öppnade griden där alla som vi får boka en tid att prata om valfritt ämne som berör nätet.

Jag har inte hunnit spana in vad jag kolla in exakt idag men det blir absolut något kring Journalistrollen, Slacktivism och om hur man ska kunna bemöta spelnördarna i skolan.

Jag passar även på att "bo hos en Göteborgare" och har fått fina Thina som host. Hon driver bloggen beyondsizes, en blogg för stor vuxna tjejer. Hon är gladlynt tjej som är nyutbildad media-och kommunikationsvetare. Hon drömmer om att jobba som PR-konsult på en integrerad reklambyrå.

Träffade gamla bekanta från Umeå också igår @bobakin & @annikabackstrom som jobbar och pluggar i Göteborg. De fick lattja med min iPad en stund. Det gäller att försöka använda den så mycket som möjligt nu innan iPad2 kommer till Sverige 25 mars.Webcoast på Twinglys liveboard


Webcoast på twitter