tisdag 4 maj 2010

Vill du leda en av Sveriges häftigaste fjällstationer?

Nicki och Putte som driver Abisko fjällstation ska sluta. Så här skriver de på sin hemsida.

"Så har det gått nästan 8 år sedan vi flyttade upp till Abisko. Jag kom redan i mitten på januari, ensam med David 1,5 år och en baby i magen. Det var kallt, mörkt och stort. Efter några veckor kom så Putte upp och då började vi vår resa tillsammans här i Abisko. En helt fantastisk tid som värmer våra hjärtan. Vi har varit med om så mycket, träffat så många trevliga intressanta människor och lärt känna så många nya medarbetare och vänner. Vi har gått från att Abisko var ett sjunkande flaggskepp till en båt som nu flyter utav bara den. Men nu är det dags för oss att lämna Abisko och göra något annat så därför kommer här en annons:

Finnes: en driftig entreprenör och idéspruta med gott glatt humör och en som gör verklighet av alla goda idéer med ett leende. Vi är engagerade, omtänksamma och älskar utmaningar. Vi är mer ledare än chefer. Vi har varit platschefer i sammanlagt 13 år på tre anläggningar som vi har vänt från mycket minus till rätt mycket plus.Putte är lärare och rektor i grunden och jag är biolog. Vi har en lägenhet på Söder i Stockholm, 2 rum och kök.

Sökes: två roliga stimulerande arbeten, gärna inom något helt annat område. Kontor lockar inte men Skåne, Stockholm eller skärgården gör det.
Vi letar efter en större lägenhet i Stockholm, 3-4 rum och kök.

Vi är öppna för allt då vi faktiskt har sagt upp oss utan att ha något nytt arbete eller en bostad som räcker till oss fyra. Vi har tagit storsprånget ut i det fria. Är det någon som vill fånga upp oss?

Ha det så bra var än du befinner dig på vårt vackra jordklot.

Nicki"


Visst blir man lite sugen att söka deras jobb i Abisko?