tisdag 29 december 2009

Lite mallig blir jag ju...

Niclas Strandh, alias Deepedition, har skrivit om min blogg. Det känns riktigt kul och värmer gott i hjärtat. Niclas är ju en kille jag verkligen beundrar för sina tänkvärda och intelligenta inlägg om sociala mediers möjligheter i marknadsföring för att uppnå en effektiv kommunikation för företag med mera.

Dessvärre är jag
inte forskare som han skriver,(hade gärna varit) fast jag jobbar med forskare varje dag både på Informatik och Datavetenskap på Umeå universitet, sedan så ingår jag i den operativa gruppen kring Infotech Umeå som ska sätta Umeå på IT-kartan. Det kommer att bli en storsatsning under våren, så håll utkik efter det.

Jag är webbredaktör, informatör, journalist, entreprenör och socialmediafantast i en och samma person. Det är självklart att jag har mycket personliga åsikter om vad som händer inom socialmediasfären och det tänker jag fortsätta med under nästa år också. Så följ gärna mina tankar här eller på min andra blogg på Västerbottens Kuriren: Kesomackan - i den digitala förändringens rum.

Jag blandar ganska friskt mellan bloggarna men har som målsättning att vara lite mer personlig på denna och mer intriktad på digitala tankar på den andra. Kesomackan är också min handle på twitter.