måndag 27 juli 2009

Holmöns visfestival 2009Marie Bergman och Lasse Englund får oväntad komphjälp av Jocke på luftgitarr. Ett mycket oförglömligt minne från årets visfestival.

Ingelas länkgodis

Jag fortsätter att skicka ut länkar som får mig att lyfta på ögonbrynen, småskratta eller som väcker min nyfikenhet till att förändra min vardag och kanske även din.

Kylskåpspoesi för fotografer
För några år sedan var familjens kylskåp full av små magnetord, så kallad kylskåpspoesi. Här kommer en annan variant för oss som gillar Photoshop.

365 saker du kan göra
En sajt som ger förslag på tokroliga saker att göra på ett helt år både för dig själv eller för någon annan, som här gå med i anonyma klubben och gör en god handling anonymt för någon annan. Det kallar jag för gott karma!

Fixa formen
Jag är med i Shapelink. Ett trevligt träningsforum där jag har träffat både nya och gamla träningsvänner som fått mig att vilja träna allt oftare och mer intensivt. Just nu är jag med i två träningsutmaningar, den ena handlar om vem som tränar mest tid under 2009 och den andra vem som tränar mest på tre år. Det ger perspektiv men även finfin statistik över framgångarna och *host* nederlagen. Sajten är gratis, men om du till exempel vill blogga kostar det några tior i månaden.

Här slutar internet

Ja, här är det faktiskt slut.

Reblog this post [with Zemanta]