tisdag 31 augusti 2010

SSWC- the movieUnder hela SSWC-helgen ( Sweden Social Web Camp) 13-15 augusti på Tjärö filmade två killar hela eventet från morgon till kväll. De såg helt otröttliga ut, jämfört med mig som de filmade tidigt, tidigt på lördagsmorgonen.
Filmen blev jättebra och beskriver eventet på ett helgjutet sätt. Dessutom är allt filmmaterial CC-liscenserat så att alla som vill kan klippa om materialet till en egen version.

Wikileaks till Social Media Club Umeå

Nu drar vi igång med Social Media Club Umeå. Det handlar om nystart, då de som drev klubben under förra året, Jenny Eklund, Anders Carlsson och Anja Säker, har gått vidare till andra uppdrag.

I styrgruppen för nya Social Media Club Umeå är det förutom jag, även Erika Åberg, German Diaz och Linnéa Olsén. SMC Umeå ingår numera även i det internationella nätverket Social Media Club tillsammans med nio andra klubbar i Sverige.

Det blir fyra träffar i höst, den första redan imorgon.
Vi rivstartar med afterwork på Scharinska Villan i Umeå mellan kl.17-20. Robert Renling med uppdrag för grävsajten Wikileaks kommer och berättar om deras arbete och svarar på frågor.

Läs mer om träffen och Social Media Club Umeå här.

Gå med i vår fanpage på Facebook så får du veta det senaste som händer i SMC Umeå.

Vilket bibelord ska det stå på Gudsljuset?Igår kväll var det en magisk kväll, jag tog roddbåten ut på vår lilla badsjö som låg helt spegelblank. När hösten kommer bjuds det på många vackra solnedgångar denna jag fångade med min mobil och la ut på Twitter.
Kommentarer som vackert, Gudsljus och Bibelhimmel florerade. Maria Hägglöf skev följande:


Inspirerad av Marias kommentar så utlyser jag en bibelordstävling: Vilket bibelord ska det stå på Gudsljuset? Kom med förslag antingen här eller på Twitter, märk kommentaren med hashtaggen #gudsljus. Sedan kan vi ha omröstning om vilken som är bäst. Våga ta ut svängarna, hitta på ett eget vet ja! Pris utlovas av något slag.

För att hämta inspiration kan du besöka denna sida. OBS! Detta är en seriös sida.