fredag 27 november 2009

Kyrkan bjuder nätvänner till minnestund

Ikväll hålls det minnesstund för Tea och hennes dotter Tilde som förolyckades i en bilolycka i söndags, samt förbön för hennes son Felix. Vi var twittervänner, vi träffades aldrig men hon gjorde avtryck. Vi vara många på nätet som kände henne som bloggare och @just_tea.

Livet i cyberrymden
är lika viktig som i köttrymden. Tea var dessutom en riktig nätnörd. Det har byprästen Ingrid Stillström tagit fasta på och skickar ut denna uppmaning ( kom via denna blogg.) Ett mycket bra initiativ av kyrkan.

Teas nätvänner!

På fredag har vi minnesgudstjänst kl. 18 i Bodums kyrka för Tea och Tilde (och förbön för Felix och de anhöriga). Ni som inte har möjlighet att delta men ändå vill dela med er av en dikt eller tanke kan mejla den till mig på ingrid.stillstrom@svenskakyrkan.se. Vi söker också musik som vi kan framföra …och som Tea gillade. Ni som har tips eller ännu bättre noter, scanna och mejla till mig. Antonia Bryntesson och Erik Fängström kommer att medverka med sång och skolbarnen med teckningar, dikter och stenar som vi lägger i en skål med vatten.

Med vänliga Hälsningar
Ingrid Stillström, byprästen

"Jag har sett en vithaj i ögat"

Igår var det rättegång mot killarna som misshandlade min närstående och hans kompisar på nyårsafton. Jag är alldeles knäckt och spyfärdig i dag. All denna svarta ilska som de fick utstå.
Läs mer på Kesomackans blogg.