tisdag 25 augusti 2009

# SSWC – sommarens häftigaste upplevelse


Jag är helt tagen, förundrad och bortsvept efter tre dagar på Sweden Social Web Camp på Tjärö i Blekinge. Jag håller med The Jennie att det här var sommarens bästa sinnesrubbare.

Trots att det inte var många av de 286 deltagarna som jag hade träffat innan så kändes det så enkelt att få kontakt, utbyta idéer och bara känna kärlek till "unconference". Trots ibland ytterst få förkunskaper i ämnet så delade deltagarna med sig beredvilligt av sina erfarenheter och lyfte ämnena till nya höjder. Det var för mig en ny upplevelse.

Det är så otroligt svårt att summera alla intryck. Men några roliga yttre intryck jag fick var när jag och Kinna i arla morgonstund betraktade en kille i t-shirt som stod utanför ett tält och till synes mediterade i timmar.
Han måste vara hög, var vår tes. Att killen var en skyltdocka fattade jag först när tältägarna kom bärande på honom på vägen hem.

Magnus, politisk sakkunnig på Finansdepartementet, trotsade sängbristen och campade utan knorr. Inte så underligt kanske. Han avslöjade nämligen att han hade gått med i coachsurfing och konstaterade nöjt att han sedan dess har haft närmare 130 okända soffgäster i sitt hem i Stockholm.

Det finns så
oändligt mycket mer att skriva förstås om SSWC, intrycken haglar. Eller som Joinsimon så snyggt försöker sammanfatta helgen: 286 personer som gör en överlycklig

Så här beskrev medierna vår vistelse ute på Tjärö. Läs Sydsvenskan, BLT, samt denna artikel och Internetworld.

Kolla in fler bilder på flickroch här är alla deltagarna.

Reblog this post [with Zemanta]

2 kommentarer:

Anders Sporring sa...

Hej!
Helt klart ett va de härftigaste eventen jag varit på!
Läs gärna http://sporring.se och vad jag plitat ner där.
/Anders aka cityrat59

Ingela Hjulfors Berg sa...

Jag kan bara nicka med ett fånigt leende tillbaka. Det värsta är att komma tillbaka till vardagen. Det finns ett före och efter #SSWC.